germanes rebaixinc

0 valoraciones
Provincia

 

Actúa en

 

Tipos de evento: Celebraciones , Conciertos , Fiestas

popular regional

Descripción: Els germans Rebaixinc viuen en una casa de pagès a mig pujar cap a Batet, Batet de la Serra, és clar, a les profunditats de la Garrotxa. Educats i aplicats sota la batuta d'uns pares molt austers, els germans Rebaixinc ...

Precio: Consultar €

Publicado el 29/09/2008 17:53:08 | 191 visitas

Descripción

Els germans Rebaixinc viuen en una casa de pagès a mig pujar cap a Batet, Batet de la Serra, és clar, a les profunditats de la Garrotxa.

Educats i aplicats sota la batuta d'uns pares molt austers, els germans Rebaixinc han après les bases de la cultura popular i tradicional catalana: tot un repertori comarcal, alguna cançó que varen sentir tocar a la tele i alguna que altra aportació de les terres veïnes.

Els integrants dels germans Rebaixinc provenen de diferents àmbits artístics. Els uneix, però, la seva passió per un instrument: l'acordió diatònic; per unes cançons: les tradicionals i populars; i una actitud: el sentit de l'humor.

Els germans Rebaixinc venim de Batet de la Serra per presentar el nostre nou espectacle, un espectacle de necessitat, a can Rebaixinc hem tingut un daltabaix amb el tractor i el mecànic ens ha aconsellat comprar un tractor nou, i en això estem, d'aquí el què del nostre espectacle.

I aquí estem i restem a la vostra disposició, pel que us calgui, i si podeu col·laborar d'alguna manera en això del tractor... millor que millor.

Opiniones de Germanes Rebaixinc

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.