felip kervarec

0 valoraciones
Provincia

Castellón

Actúa en

Castellón

Tipos de evento: Fiestas , Inauguracion

títeres cuentacuentos

Descripción: Porte expicant històries des de fa molt de temps, fixeu-vos que vaig començar al segle anterior... buf! La meua trajectòria no ve del món del teatre, sinó de l'animació infantil, i per això la meua tècnica és molt ...

Publicado el 12/11/2008 19:22:50 | 50648 visitas

Descripción

Porte expicant històries des de fa molt de temps, fixeu-vos que vaig començar al segle anterior... buf! La meua trajectòria no ve del món del teatre, sinó de l'animació infantil, i per això la meua tècnica és molt directa i participativa que m'ha fet acumular ja més de 1000 actuacions a escoles i biblioteques, places, carrers i auditoris diversos... Us convide a que conegueu algunes de les propostes que presente:

Contes contats
Contes de fantasia, d’aventures, de por, contes de fades, de bruixes i de prínceps amb princeses, d’animals, d’ogres i de monstres, contes amb moralitat, per la pau i per la convivència, contes d’ara... i contes de sempre. Aquestes històries ens deixaran bocabadats i amb un somriure durant tota la sessió, utilitzant diferents elements visuals i decoratius anirem transformant-nos i transformant el nostre entorn, en els diferents protagonistes de les històries per a transportar-nos a eixe món màgic on es troben i que són els contes.
Durada: 60 min aprox. Tipus de públic: dels 12 mesos fins els 12 anys

La maleta dels contes
La rateta Giberta és una gran col·leccionista, dins la seua col·lecció de maletes es guarden els seus petits i grans tresors, i cada tresor té una història, una història que si a la rateta Giberta no li importa podrem contar, la voleu escoltar?
Durada: 50 min aprox. Tipus de públic: de 2 fins a 7 anys

Contes del poble
Els pobles tenim gran quantitat de coses que contar, anècdotes antigues i històries mítiques, tenebroses contalles i succeïts recents. Els conten als infants els agüelets i agüeletes, o es conten entre adults al bar o a la cadireta de boga les nits d’estiu a la fresca, o es conten entre adolescents al camí del cementeri. Això sí, de vegades són històries grosseres, políticament incorrectes i no aptes per a tots els estomacs... qui té curiositat?
Durada: 50 min aprox. Tipus de públic: de 8 fins a 14 anys

Qui és Tombatossals?
Josep Pasqual i Tirado va escriure “Tombatossals” com a al·legoria fantàstica i mitològica de la fundació de la ciutat de Castelló de la Plana. Amb aquest espectacle s'explica aquesta obra d'una forma propera i comprensible per al públic infantil.
Durada: 55 min aprox. Tipus de públic: de 6 fins a 12 anys

2 d'abril, dia del llibre infantil
Hans Cristian Andersen és l’autor clàssic més important de literatura infantil i juvenil, per tal d’honorar-lo em preparat aquest espectacle molt participatiu on, d’una forma lúdica, l’espectador es confon amb els personatges, i de vegades els personatges amb els espectadors. Històries com la de “La princessa i el pèssol”, “El tratge nou de l'emperador” o “Patufeta”...
Durada: 50 min aprox. Tipus de públic: de 2 fins a 10 anys

Va d'Enric Valor...
Enric Valor va transcriure en format literari molts contes populars valencians en la seua famosa sèrie “Rondalles valencianes”. En aquest espectacle representem alguna d'estes històries on el públic és actor principal de la narració.
Durada: 55 min aprox. Tipus de públic: de 6 fins a 12 anys

9 d'octubre explicat als joves
Aquest espectacle de narració vol portar-nos a una altra època de la història dels valencians, vol situar-nos en la primera meitat segle XIII, per a que mentre apareixen cavallers panoques i donzelles espavilades, reis babaus, vilatans espavilats, moros humils i cristians envejosos en escena, explicar de forma participativa, amena i divertida qui va ser el rei Jaume I i que va succeir abans, durant i després del 9 d’octubre de 1238 i que significa per tant aquesta data per al poble valencià.
Durada: 60 min aprox. Tipus de públic: de 10 fins a 15 anys.

La batalla d'Almansa explicada als joves
Amb la mateixa línia que l'espectacle '9 d'octubre', aquest espectacle de narració inspirat en l'obra 'Almansa 1707' de Joan Francesc Mira (Ed. Bromera), s'explica els fets que van provocar aquells enfrontaments entre sistemes de govern oposats i les conseqüències d'aquella batalla que va marcar la fi d'una història pròpia i l’inici d'una història imposada.
Durada: 60 min aprox. Tipus de públic: de 12 fins a 18 anys.


Narrador tanto en castellano, com en català, ou en français. Felip pertenece a la empresa mÓn d'animaciÓ. serveis socioculturals

Opiniones de Felip Kervarec

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.