fastime

0 valoraciones
Provincia

Tarragona

Actúa en

Barcelona , Tarragona

Tipos de evento: Fiestas , Fiesta mayor

versiones banda

Descripción: Ja farà dos anys que ens vam unir cinc músics de la comarca de Tarragona per formar el que vindria a ser una de les bandes de versions que més canya i energia transmet al seu públic. I des de llavors no hem parat! ...

Precio: Consultar €

Publicado el 03/08/2012 18:55:35 | 3087 visitas

Descripción

Ja farà dos anys que ens vam unir cinc músics de la comarca de Tarragona per formar el que vindria a ser una de les bandes de versions que més canya i energia transmet al seu públic.

I des de llavors no hem parat! Tarragona, Barcelona, Lleida, Salou, Reus, Almoster, Alforja... en sales, places, carrers i festes majors! Transmetent al públic la música, de la mateixa manera que nosaltres la vivim.

I en ocasions especials on la festa s'ho valgui, ens acompanyen quatre instruments de vent! Bombardí, saxo i dos trompetes que fan de l'ocasió un dia inoblidable!

Components.

David Amorin.

 • El Showman del grup i cantant de Fastime. Als cinc anys ja va començar a tocar el piano, però encara no sabem perquè se'n va cansar i es va posar a cantar i no se li dona gens malament!
 • Cantant també del grup de rock Tercer Pas, ha cantat i tocat la guitarra a nombrosos grups. Així com actor, també forma part de diferents corals i formacions musicals. La seva potent veu de baríton ha estat educada de la mà de la soprano Teresa Valls.

David Coronado.

 • Pianista de la nostra formació. Aquest sí que se li donava bé el piano, tant que es va acabar titulant amb el grau professional de música al Conservatori de Vila-Seca de la mà del prestigiós pianista Cecilio

Tieles.

 • Pianista també del grup Fairant's toca amb nosaltres per vocació a la gresca o almenys d'això tenen fama els estudiants de telecomunicació com ell.

Xavi Domingo.

 • Guitarrista del grup. Ja fa set anys que es dedica a tocar la guitarra, l'elèctrica, la clàssica i quan té temps també toca la bateria i el baix.
 • Enginyer de professió és també productor musical i per tant el productor del grup. Toca també en altres formacions i orquestres musicals.

Israel Cicero.

 • Baixista de la banda. La seva passió és la guitarra acústica, amb la que composa i interpreta temes propis.
 • Des de fa un temps combina la guitarra amb el baix per aportar la força de greus que Fastime necessita.

Sergi Cabrera.

 • Bateria del grup. Ja farà 12 anys que toca i això de tocar li ha agradat tant que s'ha fet fisioterapeuta per tal de seguir tocant tot el dia.
 • Segueix estudiant bateria a l'Estudi de Música de Tarragona i toca amb altres grups i orquestres, entre aquestos el del cantautor tarragoní Josep Romeu. Toca també en una Big-Band i el trombó en una Xaranga.

Víctor Rubias, David Roc, Francesc Molina i Ariadna Tost.

 • Secció de vents de Fastime. El tres primers són components del grup Tarragoní Relamido's. Magnífics músics, i grans companys d'escenari, tots ells amb estudis de conservatori, ajuden a animar i a omplir la música que toquem.

Repertori a la carta.

El set-list de Fastime està cuidat al detall, millorat concert darrere concert i pensat per a cada ocasió. Tot i així, si sou una associació de joves o una organització que ens vol demanar que toquem alguna cançó en especial, estarem encantats de poder fer la nostra versió per a vosaltres.

Fastime foto 1 Fastime foto 2

Repertorio de Fastime

555-666-0606
Artista
1

Opiniones de Fastime

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.