fadunito

0 valoraciones
Provincia

Lleida

Actúa en

Lleida

títeres

Descripción: Aquesta companyia de titeres es va formar l'any 2003, fruit de l'encontre de dos pallassos de Cervera (Lleida) el FADU (Ferran Orobitg) i el NITO (Ivan Alcoba). Fins aleshores havíen estat treballant els dos per separat amb ...

Precio: Consultar €

Publicado el 31/08/2007 05:57:50 | 3311 visitas

Descripción

Aquesta companyia de titeres es va formar l'any 2003, fruit de l'encontre de dos pallassos de Cervera (Lleida) el FADU (Ferran Orobitg) i el NITO (Ivan Alcoba). Fins aleshores havíen estat
treballant els dos per separat amb d'altres companyies professionals, fins que un dia van ajuntar els seus noms, i el resultat és sorprenent: FADUNITO.
Un dels espectacles que ofereixen es: La gran família
Espectacle itinerant musical, on una mare amb els seus filis aniran a donar un tomb per el poble. El que passa és que aquesta és una família especial... Són gegants. Els nous entremaliats faran tota classe de bromes a petits i grans, mentre la mare intenta controlar la criatura.
Botar a la comba, tirar la pilota, furtar-li l'entrepà als xiquets, tirar-li aigua a gent i plorar molt i molt són algunes de les malifetes d'aquests petits dimonis.
Enfilats a les seves bicicletes de gran format, amb grans bolquers, barrets de mariner i una música d'acompanyament molt divertida, la Gran Família ens proposa una bona estona de crits, rialles, bromes i molt d'humor. 
Fadunito foto 1

Opiniones de Fadunito

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.