els pastorets del pallasso perruquí

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Lleida

Tipos de evento: Fiestas infantiles

títeres

Descripción: Els Pastorets del Pallasso Perruquí L´espectacle de titelles “ELS PASTORETS DEL PALLASSO PERRUQUÍ” és una lliure i molt divertida recreació dels tradicionals pastorets. Sense decorats, amb els el.lements ...

Publicado el 15/11/2013 12:21:00 | 734 visitas

Descripción

Els Pastorets del Pallasso Perruquí


L´espectacle de titelles “ELS PASTORETS DEL PALLASSO PERRUQUÍ” és una lliure i molt divertida recreació dels tradicionals pastorets.


Sense decorats, amb els el.lements d´atrezzo imprescindibles i en un escenari de teatret de titelles pròxim al món del circ i del music- hall, els dos pastorets passegen per muntanyes, boscos i paratges infernals fins arribar al portal de Betlem, de mà de l´imaginació del nens i nenes.

Els personatges titella que hi surten són els dos pastorets i el dimoni, i el pallasso interpreta l´angel protector . Encara que la quantitat de personatges és més reduida que en les representacions habituals, la base de l´argument és la mateixa de totes les versions dels pastorets: arribar al portal de Betlem superant els mil i un entrebancs que planteja el dimoni, amb la diferència que la sol-lució no és immediata (com quan apareix “in extremis” St Miquel com a àngel protector), sino que ho sol.lucionen el pallasso i els nens i nenes.


Les titelles són molt participatives i el pallasso va sortint del teatret i parla amb els nens, per fer- los interactuar encara més.


Com a fi de festa, per a cel.lebrar que tot ha acabat bé, uns quants balls i repartiment de figures de globoflèxia (espases de l´àngel protector) per a tota la mainada


FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

DURADA TOTAL: 120 minuts.

  • Espectacle de titelles: 45 minuts.
  • Balls i cançons, per cel.lebrar que ha acabat bé: 30minuts.
  • Supersessió de globoflèxia fi de festa, amb espases de globoflèxia ( espases de l´àngel protector): 45 minuts aprox.

MUNTATGE: 60 minuts

CREACIÓ, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ: Companyia del pallasso Perruquí.

EQUIP DE SO: És necessari en cas d´espais a l´aire lliure (places i carrers) o grans espais ( teatres, sales multiusos d´escoles, …) i ha d´anar a càrrec de l´organitzador. En el cas d´espais petits tancats ( clases d´escoles, biblioteques, casals, …) no cal equip de só.

ESPAI ESCÈNIC: 6x4 metres aprox., com a mínim.

PREU TOTAL: 250 euros.

Requisitos técnicos

Necesita ser contratado a parte:

  • Equip de so

Opiniones de Els Pastorets del Pallasso Perruquí

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.