Buscar¿Qué estás buscando?
enLo más buscado

El Sielu

Publicado el día 13/02/2008 12:43:01 | Este anuncio ha recibido 4471 visitas
El Sielu
Precio:Consultar €
Categoría:Sala
Provincia:Barcelona
Actúa en:
  • Barcelona
Tipos de evento:
Tags relacionados:

Descripción de El Sielu

Imágenes

  • El Sielu foto 1
  • El Sielu foto 2

El Sielu va néixer el 1981, fruit de les inquietuds d'uns joves bagencs, que no trobaven a Manresa el què havien d'anar a Barcelona a buscar, i que van decidir llençar-se a l'aventura de crear un espai on el Jazz i la música en directe tingués cabuda, combinat amb un ambient relaxat per estar amb els amicsmentre es prenia una copa
Així, el novembre d'aquell mateix any, el pianista català Tete Montoliu, una de les més reconegudes figures del Jazz a nivell mundial, inaugurava aquest emblemàtic local manresà. Durant varis anys el Jazz va ser el gran protagonista de moltes nits. Artistes de renom internacional van passar pel petit escenari, i la sala es quedava petits.    
Els temps canvien, però, i El Sielu també ho ha hagut de fer. Mica a mica l'afició pel Jazz va anar minvant, i en canvi augmentava les ganes de sortir de nit. Fou llavors quan a El Sielu es van adonar de que calia oferir als seus clients la possibilitat de quedar-se allà per sopar. És l'època de les amanides, de les truites, dels canapès, dels cambrers amb patins...
El desembre de 1987 apareix , la primera Microdisco Urbana del món. Una sala contigua a la sala gran ja existent, on havent sopat es podia ballar als ritmes de les cançons més populars del moment. És l'època de l'auge del rock espanyol, de la movida madrilenya i aquestes pesques, on grups com Loquillo, Rebeldes, La Unión i Radio Futura triomfaven arreu de l'estat.
És una època remarcable també per a Manresa i comarca, ja que va ser com un despertar en el que es refereix a l'ambient nocturn. Alguns de vosaltres podreu recordar les festes dels anys 60 que, organitzades per El Sielui 3 locals manresans més van omplir la ciutat de 600, pantalons acampanats i jaquetes de quadres verds a finals dels 80, o les festes tropicals, o les premieres macro-festes que es van muntar al Palau Firal i al Parc de l'Agulla, que reunien tota la comarca, i que posteriorment molts han volgut copiar.
Tot aquest despertar també es va notar a El Sielu, fins al punt que els sopars ja no podien conviure amb els clients que venien a balar i a prendre una copa. Així doncs El Sielu, es va començar a convertir en més o menys el que és ara, un local on el que pretenem és que us ho passeu d'allò més bé, sense complicacions, i oberts sempre al que els nostres cients demaneu.

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.
Podría estar interesado en una actuación.
Quiero registrarme en unAplauso.

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.

* Datos Obligatorios
Si son varios, separalos con una coma (,)

Quien reciba el anuncio lo verá

* Datos Obligatorios