dracs, prínceps i princeses!

0 valoraciones
Provincia

Girona

Actúa en

Girona , Lleida

Tipos de evento: Inauguracion , Festivales

animador cuentacuentos

Descripción: I si de dins el Pot Petit sortissin dracs, prínceps i princeses? Aquesta vegada viatjarem fins a l’època medieval, concretament fins a la vila medieval del Pot Petit per conèixer aquests personatges que ens portaran a viure ...

Precio: 495 €

Publicado el 02/10/2009 17:39:20 | 2473 visitas

Descripción

I si de dins el Pot Petit sortissin dracs, prínceps i princeses? Aquesta vegada viatjarem fins a l’època medieval, concretament fins a la vila medieval del Pot Petit per conèixer aquests personatges que ens portaran a viure històries plenes d’aventures i ens demostraran que no sempre els dracs són tan ferotges, els prínceps tan valents i les princeses tan figa flors...! Un espectacle amb contes i cançons amb un toc medieval! Música en directe.

-----

Al Pot Petit hi ha...
un munt d'espectacles de contes i d'animació per un públic familiar amb l'objectiu de divertir a petits i grans a l'hora que també aprenem un munt de coses junts

EL Pot Petit neix el 2008 d’una inquietud, d’una il·lusió, d’unes ganes de fer i de comunicar, i de les ganes de crear espectacles de qualitat on els nens i nenes acompanyats de les seves famílies, s’ho poguessin passar d’allò més bé.

És per això que en Siddartha Vargas i l’Helena Bagué decidim crear la nostra pròpia companyia. Els dos som mestres, amb estudis de teatre i de teatre musical i formats també en l’àmbit de l’educació en el lleure.
I això es reflecteix en els nostres espectacles on sempre hi trobareu una part pedagògica, una part teatral i una part de lleure.
Dracs, prínceps i princeses!  foto 1

Opiniones de Dracs, prínceps i princeses!

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.