Buscar¿Qué estás buscando?
enLo más buscado

Dimmy Rider

Publicado el día 03/12/2007 17:31:20 | Este anuncio ha recibido 393 visitas
Dimmy Rider
Precio:Consultar €
Categoría:Musica Jazz
Provincia:Tarragona
Actúa en:
  • Tarragona
Tipos de evento:
Tags relacionados:

Artistas relacionados

Descripción de Dimmy Rider

El guitarrista i cantant Dimmy Rider ha rebut lliçons de guitarra d'Àlex Blanco i Riqui Sabatés, i ha estudiat al Taller de Músics de Barcelona amb professors com Alexis Cuadrado o Vicenç Solsona.
  
Conformà la seva primera banda als tretze anys: els Black Jack. Als divuit, desfà el grup i inicia els estudis universitaris: Filosofia (llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2000) i Ciències Polítiques (postgraduat per la Universitat de Barcelona el 2001).
 
Dimmy Rider ha gravat un disco en format acústic, que s'encarrega de promocionar ell mateix. Ha estat de gira a l'illa de Tenerife, ha tocat al Cafè Auditori de Sant Cugat del Vallès, al Racó de la Palma de Reus, a la Vaqueria de Tarragona i al Honky Tonk de Barcelona, entre altres. Amb el Dimmy Rider Trio destaquen els concerts al Bel·luna Jazz Club (Barcelona) i al 16è Festival Internacional de Blues de Reus, compartint cartell amb artistes nacionals de la talla de Lucky Guri o Txell Sust, i internacionals, com Jeff Hamilton (bateria de Diana Krall) o Roy Rogers (guitarrista de John Lee Hooker).

En l'actualitat treballa en diversos projectes: toca en solitari, té un trio de Blues-Rock i és guitarrista del duo . També participa en els duos Jazz Quorum i Ignasi Zamora & Dimmy Rider.

 Dimmy Rider és professor de l'Aula de Músics de Tarragona.

Videos de Dimmy Rider

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.
Podría estar interesado en una actuación.
Quiero registrarme en unAplauso.

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.

* Datos Obligatorios
Si son varios, separalos con una coma (,)

Quien reciba el anuncio lo verá

* Datos Obligatorios