dansamon danses del món

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Tarragona

Descripción: Dansamón Danses del món La festa es un dels millors espais de relació entre les persones, la dansa, amb diversitat de músiques d`arreu del món, ens aplega en un ambient que afavoreix la comunicació i la ...

Precio: Consultar €

Publicado el 25/10/2006 00:00:00 | 6295 visitas

Descripción

Dansamón Danses del món
La festa es un dels millors espais de relació entre les persones, la dansa, amb diversitat de músiques d`arreu del món, ens aplega en un ambient que afavoreix la comunicació i la expressió lliure de cada persona, ballar per distreure`ns, per gaudir d`una festa diferent, activa i emocionant.
Danses: d´animació, Internacionals, infantils, familiars, tradicionals, temàtiques, danses del món de... ; Grècia, França, Italia, Israel, Nord-Europa, Europa-Est, Africa, America... Son actives, progressives, per fileres, rotllanes, parelles, d`animació, infantils, circulars, de celebració, sagrades...
Podem dansar a la plaça del poble, al pati de l`escola, a la festa del carrer, o trobar-nos en família, amics i coneguts per senzillament, dansar.
Sols cal deixar-se portar per la música, tots viatjarem gaudint del nostre ritme, la dansa ens portarà a països sense fronteres.
L`objectiu és difondre LA DANSA, donant oportunitats a tothom,
petits i grans i aplegar-nos en una rotllana, per dansar amb aquest mitjá tant natural de relació amb les persones, amb les seves possibiltats d`expressió, la sensibilitat de sentir i apreciar altres músiques llunyanes, la riquesa i diversitat de formes, estils i mons culturals. Units per un mateix objectiu comú, a vegades, sense conèixer-nos, però amb el mateix anhel de crear, de viure, i sentir una vegada més, l`energia de la Dansa.
Aquest tresor invisible als ulls, és un viatge de bones sensacions, de vivencies compartides i de nous amics.
DANSAMON danses del món foto 1 DANSAMON danses del món foto 2

Repertorio de DANSAMON danses del món

555-666-0606
Artista
1

Opiniones de DANSAMON danses del món

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.