Buscar¿Qué estás buscando?
enLo más buscado

Cultrum

Publicado el día 11/01/2012 20:01:53 | Este anuncio ha recibido 2878 visitas
Cultrum
Precio:Consultar €
Categoría:Musica Reggae
Provincia:Tarragona
Actúa en:
  • Barcelona
  • Tarragona
Tipos de evento:
Tags relacionados:

Descripción de Cultrum

Grup format l'any 2011 que té els seus orígens cap l'any 2007 quan es van ajuntar dos amics entre la Secuita i Vistabella (Tarragona), fent llargues sessions de percussions, guitarres, gravacions, amb tan sols un micro i un ordinador, però amb molta il.lusió...! Tot això va quedar en l'oblit fins que es va ficar fil a l'agulla i es va tornar a remprendre el projecte fins aleshores aparcat.

Mica en mica s'han anat integrant més components aportant el seu gra de sorra per donar forma al què avui és Cultrum: un grup humà que juga amb la barreja d'estils que et poden fer viatjar sense saber quin és el destí. Pot ser Jamaica, pot ser Cuba, les platges del Mediterrani, els carrers i mercats de qualsevol ciutat, o allà on tu vulguis...

Influenciats per tot tipus de so, ritme i melodia que fagi vibrar el cos. Es caracteritzen per una contundent base rítmica, que juga enredat amb les melodies del baix i la guitarra, acompanyat d'una secció de vents que et tira enrere com quan bufen les marinades a les Terres de l'Ebre. Tot això guarnit amb melodies folk mitjançant l'acordió i un teclat que balla als síncopes i creant atmosferes entrellaçant-se amb unes melodies de veus que utilitzen llenguatges diferents perquè el missatge pugui arribar a l'indret més amagat del planeta.

Videos de Cultrum

Repertorio de Cultrum

TítuloAutorDescarga
Cultrum BlessCultrum
InspirationCultrum

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.
Podría estar interesado en una actuación.
Quiero registrarme en unAplauso.

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.

* Datos Obligatorios
Si son varios, separalos con una coma (,)

Quien reciba el anuncio lo verá

* Datos Obligatorios