cornuts percussió

3 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Tarragona

Tipos de evento: Fiesta mayor , Pasacalles

batucada percusión

Descripción: Els Cornuts som una colla de percussió de amb ganes de passar-ho bé mentre ballem, cantem i interactuem amb el públic. Sant Feliu de Llobregat és el centre neuràlgic però els nostres ritmes han sonat a Catalunya, País ...

Precio: Consultar €

Publicado el 21/12/2007 16:10:13 | 5998 visitas

Descripción

Els Cornuts som una colla de percussió de amb ganes de passar-ho bé mentre ballem, cantem i interactuem amb el públic. Sant Feliu de Llobregat és el centre neuràlgic però els nostres ritmes han sonat a Catalunya, País Basc, Illes Balears i Portugal tant en festes majors com en espectacles i en causes benèfiques d'ONG's i "La Marató de TV3".
Som una colla timbalera que neix en ple efecte 2000 fruit de l'unió d'un grup de joves amb moltes ganes de fer bons ritmes i passar una bona estona. Any a any hem anat millorant instruments, ritmes i balls fins a guanyar aquest 2012 el Concurs de Percussió de la XVIII Trobada de Bestiari del Baix Llobregat realitzat a Gavà.
El més important per nosaltres, després de més de 150 actuacions, és seguir animant i fer guadir a tots els que ens veuen tocar. Preparem les actuacions al detall, els ritmes i els balls, per tal d'adaptar-ho a la situació on hem de realitzar l'espectacle. Les nostres actuacions volem que siguin sinònim de riures, diversió i felicitat. Els nostres ritmes, barreja de la samba, la batucada, el reagge i el funky, demanen moure les cames i ballar fins a no poder més!
Cornuts Percussió foto 1 Cornuts Percussió foto 2

Repertorio de Cornuts Percussió

555-666-0606
Artista
1

Opiniones de Cornuts Percussió

Dodir
03/10/2009 03:46
D
BUENOs

Son buenos y transmiten buen rollo

Pepon
11/06/2008 10:25
P
Tremendos

Tremendos!Yo también los he visto en el Tzemo y realmente son geniales.

deina573
10/06/2008 12:42
D
Geniales

El verano pasado vimos esta batucada en Barcelona y realmente es genial. Todos acabamos bailando .Transmiten energía y mucho ritmo.

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.