coral de berga

0 valoraciones
Provincia

 

Actúa en

 

Tipos de evento: Boda , Festivales

Descripción: La Coral de l'Escola Municipal de Música de Berga està formada per una trentena de joves cantaires, tots ells estudiants o ex-estudiants de l'Escola Municipal de Música de Berga. L'actual formació es va establir com a ...

Precio: Consultar €

Publicado el 27/11/2008 18:11:38 | 1969 visitas

Descripción

La Coral de l'Escola Municipal de Música de Berga està formada per una trentena de joves cantaires, tots ells estudiants o ex-estudiants de l'Escola Municipal de Música de Berga.
L'actual formació es va establir com a Coral de l'Escola Municipal de Música de Berga l'any 1987, quan va ser integrada en l'estructura de l'Escola de Música de Berga. Podem trobar les seves arrels en una coral que havia nascut en aquesta ciutat alguns anys abans amb la idea de crear un espai per a gent que era massa gran per a pertànyer a una coral infantil i massa jove per a una coral d'adults.
Tot i que alguns dels seus membres són molt joves, tots ells tenen un considerable nivell musical. És per això que, des de la seva creació l'any 1987, la Coral de l'Escola Municipal de Música de Berga ha seguit una constant línia ascendent cap a un bon nivell de qualitat que ha donat a la Coral una bona reputació en tots els llocs on ha actuat.
Els concerts de la Coral de l'Escola Municipal de Música de Berga no inclouen només música tradicional catalana, sinó també peces contemporànies i obres de música clàssica. Durant la seva encara jove trajectòria, ha interpretat obres com els Nocturns de Mozart, la Cantata 142 de Bach, la Missa Brevis en Re M de Mozart, el Dettingen Te Deum de Haendel, el Requiem de Gabriel Fauré, la Missa Longa en Do M de Mozart, el Requiem de John Rutter, la Missa en Re M d'Antonín Dvorak, el Te Deum de John Rutterm, la Missa Brevis Sancti Joannis de Deo de Joseph Haydn, el Requiem de Mozart, fragments de la Passió Segons Sant Mateu de Johann Sebastian Bach, la Missa en C (de la Coronació) KV 317 de Mozart i els Sirventesos Berguedans de Joan Lluís Moraleda.
La Coral de l'Escola Municipal de Música de Berga ha participat en la XIII i XIV edicions del Festival Internacional de Cant Coral de Catalunya Centre, i l'estiu de 1995 participà en el Festival-Concurs Internacional de Cant Coral de Neuchätel (Suïssa) en ser de les 15 corals seleccionades per participar entre les més de 80 candidates. Al setembre de 1995, la Coral participà en les XXX Jornades de Cant Coral a Barcelona i, també en aquest mes, participà en la mostra de cultura tradicional i popular catalana del parc d'atraccions del Tibidabo. Des de 1991 ha fet algunes gires per Europa, alhora que ha rebut a Berga grups provinents de terres espanyoles o d'altres països com Itàlia, Suïssa, Polònia, Suècia o Israel. L'estiu del 1998 la formació va realitzar una ruta per Europa que la va portar per països tan diversos com Itàlia, Suïssa, Àustria, Eslovàquia i Polònia.Aquest estiu la coral va realitzar una ruta pel sud d'Anglaterra.

Opiniones de Coral de Berga

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.