colla del basilic

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Tarragona

Tipos de evento: Fiestas , Fiesta mayor

batucada

Descripción: Al 2005 va néixer el grup i els assatjos oficials de la Colla de Basilisc . La problemàtica econòmica, i molt especialment l'ànsia de cercar nous reptes en l’aspecte instrumental ens ha portat a transformar objectes ...

Precio: Consultar €

Publicado el 21/12/2007 16:10:29 | 1635 visitas

Descripción

Al 2005 va néixer el grup i els assatjos oficials de la Colla de Basilisc.
La problemàtica econòmica, i molt especialment l'ànsia de cercar nous reptes en l’aspecte instrumental ens ha portat a transformar objectes quotidians en instruments de percussió, amb un resultat molt reeixit i que ens ha donat molta popularitat.
Des d'aleshores utilitzen per fer els seus ritmes de percussions una innovació en la cultura popular i ho fa utilitzant bidons de plàstic i amb tubs d'alumini, aconseguint una sonoritat ensordidora i mediterrània al mateix temps.
La primera actuació va ser el 23 d'Abril del 2005 a Sant Andreu de la Barca en un correfoc junts amb els nostres diables.
Els tipus de musica del grup de percussió del basilisc esta entre original i actualitat, entre Musica Japonesa,  africana, màquina... i també disposen de la improvisació. 
Així doncs, actualment el grup compta amb 20 membres que integren dintre dels percussionistes del basilisc i acompanyen als seus diables en correfocs, tabalades i espectacles pirotècnics.
Actualment assetgem cada dissabte per el vespre de 21:00 hores a 23:00 hores.
Colla del Basilic foto 1

Opiniones de Colla del Basilic

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.