boira

0 valoraciones
Provincia

Lleida

Actúa en

Lleida

Tipos de evento: Celebraciones , Fiestas

grupo cuarteto

Descripción: El grup d’havaneres BOIRA neix a Lleida l’octubre de 1998. Tots els seus membres disposen d’una dilatada experiència en el mon musical, si bé provenen d’àmbits molt diversos. En el decurs d’aquests darrers anys han ...

Precio: Consultar €

Publicado el 27/08/2008 17:48:30 | 5461 visitas

Descripción

El grup d’havaneres BOIRA neix a Lleida l’octubre de 1998. Tots els seus membres disposen d’una dilatada experiència en el mon musical, si bé provenen d’àmbits molt diversos.
En el decurs d’aquests darrers anys han cantat arreu de Catalunya, Espanya, Menorca, França, Cuba i Luxemburg. Prova de la qualitat de les seves interpretacions és el fet que l’1 de juliol de l’any 2000, foren convidats a participar en el festival de Calella de Palafrugell, retransmés en directe per TV i davant de 40.000 persones.
El grup BOIRA conrea la música popular i tradicional amb especial dedicació a l’havanera, els ritmes de vals, bolero, la balada, sardanes, etc. Van enregistrar el seu primer CD amb una mostra significativa de tot el seu repertori. L'any 2007 han enregistrat el segón CD (RETALLS) amb aportacions singulars i el 2010 ha aparegut el seu 3er CD "La mar de dins".
Els components del grup són: Enric Bardina, bariton; Ramon Bordes, 2ª veu i guitarra; Jordi Carulla, tenor; Toni Castell, acordió. I Ramon Farré és el tècnic de sò.
Boira foto 1 Boira foto 2

Requisitos técnicos

Boira dispone de:

  • Equipos de luz y sonido

Necesita ser contratado a parte:

  • Escenario
  • Toma de corriente
  • Vestuarios

Opiniones de Boira

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.