bellpuig cobla

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Girona

Tipos de evento: Celebraciones , Conciertos

Descripción: Constituïda el 1984, llavors amb el nom de Cobla Juvenil de Bellpuig , la seva solidesa artística es forja amb el treball rigorós dels que han estat els seus directors: Josep M. Bernat, Narcís Saladrigues, Jesús Ventura i, ...

Precio: Consultar €

Publicado el 30/06/2008 19:00:40 | 3607 visitas

Descripción

Constituïda el 1984, llavors amb el nom de Cobla Juvenil de Bellpuig, la seva solidesa artística es forja amb el treball rigorós dels que han estat els seus directors: Josep M. Bernat, Narcís Saladrigues, Jesús Ventura i, actualment, Concepció Ramió.

La seva constant participació en concerts i manifestacions culturals de la nostra geografia l'ha portat a col·laborar amb els mestres més destacats del panorama musical català.

Destaquen les seves actuacions al Palau de la Música Catalana, Palau de la Generalitat, Teatre Fortuny de Reus, Auditori Pau Casals del Vendrell, Auditori Enric Granados de Lleida i Palau Sant Jordi de Barcelona. Ha actuat a França, Portugal, Suïssa, Bèlgica i Holanda, i avala la seva trajectòria la reiterada participació en la xarxa d'aplecs i ballades del país.

Ha enregistrat vuit discs així com diverses gravacions de danses populars dels països catalans.

El 2002, la Cobla Juvenil de Bellpuig canvia de nom, deixant pas a la Cobla Juvenil de Bellpuig, un projecte de continuïtat, però alhora d'innovació, oferint experiència i joventut, amb nous reptes, noves ambicions i amb un objectiu molt clar: oferir al públic el millor d'ells mateixos.
Flabiol: Neus Puig Valls
Tibles: Marta Andreu i Ivan Alcazo
Tenores: Ramon Saladrigues i Antoni Saladrigues
Trompetes: Gabri Prieto i Grabiel Florensa
Trombó: Joan Carvajal
Fiscorns: Oscar Barqué i Jaume Giribet
Contrabaix: Francesc Saladrigues
BellPuig cobla foto 1 BellPuig cobla foto 2

Opiniones de BellPuig cobla

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.