banda bandarra

0 valoraciones
Provincia

Girona

Actúa en

Barcelona , Girona

Tipos de evento: Conciertos , Fiestas

versiones musica jamaicana

Descripción: Banda Bandarra és una formació que neix al peu i al cor de les Guilleries l’any 2008 amb clara vocació per fer un repertori ballable i festiu. Basen el seu directe i les seves cançons ens els ritmes jamaicans com l’ska ...

Publicado el 04/03/2009 10:22:01 | 7919 visitas

Descripción

Banda Bandarra és una formació que neix al peu i al cor de les Guilleries l’any 2008 amb clara vocació per fer un repertori ballable i festiu. Basen el seu directe i les seves cançons ens els ritmes jamaicans com l’ska i el reggae però no renuncien a passar per altres estils com el punk-rock, amb pinzellades de ritmes balcànics i explorant i fusionant, fins i tot, altres sonoritats com el swing o la balada.

Sota el crit de “Bandarrisme!” han batejat el seu primer treball d’estudi, enregistrat als Estudis Ground (Obrint Pas, The Pepper Pots, ...) l’abril d’aquest 2012. En ell es reflecteix el fruit de quatre anys rodant per més de mig centenar d'escenaris de tot Catalunya, donant a conèixer la seva energètica i desacomplexada proposta musical amb un directe consolidat, enfocat a les Festes Majors. grup d’ska i punk-rock selvatà actiu des de l’estiu del 2008. Ha actuat arreu de les comarques gironines i també a les barcelonines (Girona, Torroella de Montgrí, l’Hospitalet de Llobregat, Navàs, Salt, … ) donant a conèixer la seva energètica proposta musical. Combinen un ampli repertori de temes propis amb versions de grups com Brams o Skalariak i reculls de cançons populars especialment per festes majors en un directe consolidat.

A punt per portar el Bandarrisme arreu de Catalunya!

Repertorio de Banda Bandarra

555-666-0606
Artista
1

Requisitos técnicos

Documentación aportada por Banda Bandarra:

Opiniones de Banda Bandarra

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.