Buscar¿Qué estás buscando?
enLo más buscado

Associació Promescat

Publicado el día 04/01/2010 17:20:30 | Este anuncio ha recibido 2645 visitas
Associació Promescat
Precio:Consultar €
Categoría:Managers
Provincia:Barcelona
Actúa en:
  • Barcelona
  • Girona
Tipos de evento:
Tags relacionados:

Descripción de Associació Promescat

L'Associació PROMESCAT som una entitat sense afany de lucre dedicada a la promoció de tota mena d'espectacles arreu de Catalunya, posant especial atenció a les noves propostes i nous artistes.

A través de la nostra experiència sabem de les dificultats que tenen els artistes del nostre país per poder oferir el seu projecte, i també que per algú que vulgui organitzar un esdeveniment no sempre és fàcil trobar propostes que s'ajustin a les necessitats actuals. Per això el nostre objectiu és retallar aquestes distàncies i dinamitzar entre tots plegats l'escenari artístic del nostre país.

Per què no treballem amb artistes consolidats? Simplement perque aquests artistes ja disposen de mil i un canals de promoció. Des de la nostra Associació centrem l'activitat en grups novells i nous artístes que busquen obrir-se camí en el món de l'espectacle.

Si teniu un espectacle de música, teatre, passacarrers, animació, màgia o de qualsevol altre camp ens podeu fer arribar la vostra proposta per poder oferir-vos la possibilitat que la doneu a conéixer.

I si us calen espectacles per a la vostra Festa Major, trobades, events o qualsevol altra activitat que organitzeu, des de PROMESCAT us oferirem tot un seguit de propostes que de ben segur us seran interessants.

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.
Podría estar interesado en una actuación.
Quiero registrarme en unAplauso.

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.

* Datos Obligatorios
Si son varios, separalos con una coma (,)

Quien reciba el anuncio lo verá

* Datos Obligatorios