associació promescat

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Girona

Tipos de evento: Aniversario , Pasacalles

promotor artístico agencias de espectáculos

Descripción: L'Associació PROMESCAT som una entitat sense afany de lucre dedicada a la promoció de tota mena d'espectacles arreu de Catalunya, posant especial atenció a les noves propostes i nous artistes. A través de la nostra ...

Precio: Consultar €

Publicado el 04/01/2010 17:20:30 | 3064 visitas

Descripción

L'Associació PROMESCAT som una entitat sense afany de lucre dedicada a la promoció de tota mena d'espectacles arreu de Catalunya, posant especial atenció a les noves propostes i nous artistes.

A través de la nostra experiència sabem de les dificultats que tenen els artistes del nostre país per poder oferir el seu projecte, i també que per algú que vulgui organitzar un esdeveniment no sempre és fàcil trobar propostes que s'ajustin a les necessitats actuals. Per això el nostre objectiu és retallar aquestes distàncies i dinamitzar entre tots plegats l'escenari artístic del nostre país.

Per què no treballem amb artistes consolidats? Simplement perque aquests artistes ja disposen de mil i un canals de promoció. Des de la nostra Associació centrem l'activitat en grups novells i nous artístes que busquen obrir-se camí en el món de l'espectacle.

Si teniu un espectacle de música, teatre, passacarrers, animació, màgia o de qualsevol altre camp ens podeu fer arribar la vostra proposta per poder oferir-vos la possibilitat que la doneu a conéixer.

I si us calen espectacles per a la vostra Festa Major, trobades, events o qualsevol altra activitat que organitzeu, des de PROMESCAT us oferirem tot un seguit de propostes que de ben segur us seran interessants.

Opiniones de Associació Promescat

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.