artur Álvarez en concert

0 valoraciones
Provincia

Castellón

Actúa en

Castellón , Valencia

Tipos de evento: Conciertos , Fiesta mayor

banda cantante

Descripción: Artur Álvarez en concert   Artur Álvarez i Boix (Castelló de la Plana, Plana Alta, 1957). Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació. Mestre d’Educació Primària. És cantautor, poeta i altres menesters ...

Precio: Consultar €

Publicado el 07/09/2013 19:33:26 | 2006 visitas

Descripción

Artur Álvarez en concert

 

Artur Álvarez i Boix (Castelló de la Plana, Plana Alta, 1957). Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació. Mestre d’Educació Primària. És cantautor, poeta i altres menesters creatius.


En el camp de la música, allà pel 1978 va ser cofundador del grup de cançó popular ADESIARA. Grup amb el qual va editar el CD “20 anys després...” i va continuar actuant fins a la seua dissolució definitiva en 2010.


En la dècada dels '80 va compaginar la cançó popular amb la música de ball, en formacions com ara l'orquestra FILADÈLFIA, CICLADES o MAKUMBA.


Al 2007, inicia formalment la activitat com a cantautor. Edita el primer CD, “Castelló, triangular plana”, amb el segell discogràfic d’Audiovisuals de Sarrià, musicant i interpretant el monogràfic líric del poeta Albert Vernet i Mateu.


En l’actualitat, la seua discografia està formada per treballs íntegrament personals en música i lletres, “Paisatges” (2010) i “Hores Baixes” (2011), juntament a d'altres que han estat la base per a homenatjar il·lustres poetes castellonencs com “Pols del meu camí”-Bernat Artola 50 anys (2008) i “A recer de la mar”-Miquel Peris 25 anys (2012). També és imminent l’edició del CD “Entre versos i pinzells contemporanis” dedicat a poetes i pintors contemporanis de les comarques castellonenques.

 

Artur Álvarez en concert

Repertorio de Artur Álvarez en concert

Paisatges
Artista
Artur Álvarez

Requisitos técnicos

Necesita ser contratado a parte:

  • En el precio no va incluido el equipo de luces y sonido.

Opiniones de Artur Álvarez en concert

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.