amnea

0 valoraciones
Provincia

Tarragona

Actúa en

Lleida , Tarragona

Tipos de evento: Celebraciones , Fiestas

pop guitarra

Descripción: Amnea es va començar a idear durant l’estiu de l’any 2004, quan en Roman Bonet (Veu principal i guitarra) va deixar el grup on tocava, Excuses i Altres contes, per iniciar un projecte musical més ambiciós. Del seu grup ...

Precio: Consultar €

Publicado el 15/02/2008 17:59:36 | 2417 visitas

Descripción

Amnea es va començar a idear durant l’estiu de l’any 2004, quan en Roman Bonet (Veu principal i guitarra) va deixar el grup on tocava, Excuses i Altres contes, per iniciar un projecte musical més ambiciós. Del seu grup anterior es va endur el bateria, l’Oscar Ribera Riberita. En roman va incorporar l’altre guitarrista i ajudant a les veus, l’Uri Mas, que havia marxat d’un grup de Puigcerdà anomenat Para el Clatell, on tocava el baix, i amb qui ja havia creat un duet acústic, actualment en letàrgia, anomenat Toquem el dos. En Riberita, per la seva banda, havia fet alguns assajos amb uns amics amb els que tocava reggae. El grup es deia Ska&dull, però mai arribà a sortir del local d’assaig. D’allí sortiren el futur baixista i percussionista d’Amnea, en Jordi Roig i en Jordi Pereira.

El nou grup començà a assajar a l’Octubre del 2004 al garatge d’en Jordi Roig, antic local dels Ska&dull. Era un grup molt jove (el Jordi només tenia quinze anys), però amb moltes ganes i inquietuds. Després d’intenses deliberacions i de moltes propostes, s’escollí el nom Amnea per al grup per convergència general. Amnea, en català, no significa res, en castellà tampoc.

Amnea va anar progressant a base d’assajos i concerts des d’aleshores, amb un estil de música variable, partint sempre de les bases roqueres dels compositors principals, el Roman i l’Uri, però amb tocs d’Ska, Reggae i fins i tot Samba aportats per la resta de membres. Gràcies a l’Associació de Músics de Tarragona, van enregistrar un tema, Cita Cega, al disc recopilatori Un munt d’Idees 2mil5. A principis d’estiu del 2005 el grup va gravar el que seria la seva primera maqueta, anomenada Primer pas, i que contenia quatre cançons: Cita cega (que ja figurava al disc Un munt d’idees 2mil5), Aquella nit, l´últim pas i Explica’m un conte. La maqueta es gravà ràpidament per poder-la enviar al concurs Sona9. Òbviament, no van passar les eliminatòries. Encara faltava rodatge en el grup i qualitat de so en l’enregistrament.

Amnea va anar fent concerts durant tot l’estiu 2005 fins que, a principis de Setembre del 2005, en Riberita i en Jordi Pereira van decidir deixar el grup per engegar altres projectes per la seva banda. La resta de la banda va decidir continuar sense canviar el nom del grup, tot i que l’estil musical va deixar de banda molts dels estils que abarcava abans i es va centrar més en el Rock’n’Roll i la distorsió. Però calia trobar un nou bateria per al grup. Després de gairebé vuit mesos de recerca, mentre als assajos es covaven nous temes i es remiraven els antics, finalmentAmnea va trobar el nou bateria que buscava: l’Albert Dols. Amb la nova incorporació, el grup va tornar a engegar motors amb més ganes que mai de demostrar que seguia viu i que tenia corda per estona.

Actualment, Amnea està acabant de perfilar el nou repertori, amb una mescla de cançons antigues reversionades o no, com Aquella nit, Animalades o Vampir, amb temes nous, assajats des de bon principi amb l’Albert, com Rei de copes, Com abans o una cançó funky el nom de la qual sortirà d’un concurs que estan realitzant a la seva pàgina web, www.Amnea.tk. També té previst tornar a pujar als escenaris a finals de setembre.

Roman Bonet, Uri Mas, Jordi Roig i Albert Dols són Amnea. La biografia és en tercera persona per semblar més objectiva. Només per semblar-ho. Naltros només us podem dir: Esperem que us agradi.
Amnea foto 1 Amnea foto 2

Opiniones de Amnea

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.