Buscar¿Qué estás buscando?
enLo más buscado

Orquesta de cambra Salvador Ribas

Publicado el día 13/06/2008 16:41:10 | Este anuncio ha recibido 2523 visitas
Orquesta de cambra Salvador Ribas
Precio:Consultar €
Categoría:Música clásica
Provincia:Barcelona
Actúa en:
  • Barcelona
Tipos de evento:
Tags relacionados:

Artistas relacionados

Descripción de Orquesta de cambra Salvador Ribas

Imágenes

  • Orquesta de cambra Salvador Ribas foto 1
L'orquestra de Cambra Salvador Ribas va néixer l'any 1985, Està formada per un grup d'estudiants de música de diferents edats, amb diferents nivells, amb la característica comuna de ser grans amants de tots els gèneres musicals. El seu fundador i director, el mestre Salvador Ribas, té la qualitat de saber fer estimar i fer vibrar amb la música, per la qual cosa el llenguatge musical, arriba, no solament als mateixos components de l'orquestra sinó també a l'oient, a qui va dirigit.
 El mestre Salvador Ribas ha realitzat una gran tasca musical, de la qual destaquen més de cent arranjaments d'obres musicals de diferents èpoques : des del Barroc, fins arribar al Pop, passant pel Classicisme i el Romanticisme; bandes sonores i una gran programació d'obres per diferents instruments solistes, com per exemple, concerts per arpa, trompeta, violí, viola, violoncel, tenors, sopranos, agrupacions corals, etc.
 A totes les èpoques hi ha hagut compositors de renom que han innovat en el món musical, com per exemple W.A. Mozart, que va introduir a l'orquestra clàssica instruments nous com el clarinet, cosa que més tard va fer també R. Wagner amb altres instruments a les seves òperes. Doncs bé, el nostre director Salvador Ribas ha introduït a la seva orquestra la guitarra clàssica.

 La guitarra clàssica que, juntament amb els violins, les violes, els violoncels i altres instruments, dialoga i harmonitza perfectament amb la seva sonoritat càlida i melangiosa, i fa que aquesta orquestra sigui diferent a les altres; actualment es l'única on la guitarra clàssica desenvolupa un paper de gran importància dins la música de cambra.
 Durant aquests vint anys de vida, l'orquestra ha fet infinitat de concerts per tota la geografia catalana i, recentment, ha traspassat fronteres fent concerts amb gran èxit a Alemanya. Són ja habituals els concerts anuals al Casal del Metge i el Gran concert de Nadal a l'Auditori Winterthur de Barcelona.
Com a bons amants de la música mai no deixarem de tocar-la, seguirem tocant mentre hi hagi algú per escoltar-la, per respectar-la i per apendre a estimar-la

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.
Podría estar interesado en una actuación.
Quiero registrarme en unAplauso.

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.

* Datos Obligatorios
Si son varios, separalos con una coma (,)

Quien reciba el anuncio lo verá

* Datos Obligatorios