Buscar¿Qué estás buscando?
enLo más buscado

Els Groullers

Publicado el día 15/06/2007 00:00:00 | Este anuncio ha recibido 5311 visitas
Els Groullers
Precio:De 750 € a 1500 €
Categoría:Musica Folk
Provincia:Girona
Actúa en:
  • Girona
Tipos de evento:
Tags relacionados:

Descripción de Els Groullers

Imágenes

  • Els Groullers foto 1
  • Els Groullers foto 2
Els Groullers va formar-se com a banda folk a l'any 1996, a partir de l'experiència en l'acompanyament de gegants (Amics del Gegants de Sarrià de Ter) i de banda d'animació de carrer (Gas Boig). Especialitzats primerament en un repertori de ball de gralles, amb percussions de caixa i tabal i una mica de coixí harmònic (acordió diatònic), vam anar incorporant nous instruments evolucionant l`eix central cap a una Cobla de Tres Quartans augmentant els elements d`acompanyament rítmic, tot ampliant considerablement les percussions, incorporant una bateria i un baix elèctric.

Durant aquells anys la nostra experiència escènica es va anar desenvolupant en festes majors, aplecs i pels principals festivals del Principat (Folc a Muralla (Girona), Balls al Castell (Reus), Plaça del Rei (Barcelona), Tradicionàrius (Barcelona-CAT), Cornamusam (Olot), Festes de la Mercè (Barcelona), la Carbonera (Cartellà), Tradibadeball (Sabadell), Figueres Folk, Balls a Bisaura, SOLC...), i una mica rebent les influències de tots els grups que ens han agradat: Clau de Lluna, Primera Nota/Pont d`Arcalís, Música Nostra, Ximbomba Atòmica, Urbàlia Rurana...

El pas definitiu ens arribà a l`any 2000, al juny, quan vam gravar el nostre primer enregistrament d`estudi, una maqueta que vam titular NIANOU.

Aquest treball fou guardonat amb el premi ÈXIT (atorgat per TV3 i Catalunya Ràdio) i més tard, a l`any 2001, pel Ministerio de Cultura, essent seleccionats d`entre una llista de més de 300 grups candidats per a fer una gira per Galícia, Astúries i la Comunitat Murciana (Circuitos INJUVE). Gràcies a aquests premis, hem pogut exportar la nostra música a diferents indrets més enllà dels Països Catalans, entre d`altres fins al Folk Segovia, a l`Escola Occitana d`Estiu (Vilanova d`Olt), a Andorra (trobada de Buners d`Ordino) o Euskal Herria (les Ferixa Nausikoak d`Elorrio (Biscaia).

Aquesta experiència ens ha donat una forta empenta, a partir de la qual durant els darrers anys hem emprés un treball intensiu amb els nostres instruments i en el coneixement teòric de la música, principalment en el marc de l`Aula de Música Tradicional i Popular (AMTP), esforç que donarà fruit en el disc que ara us presentem.

Videos de Els Groullers

Repertorio de Els Groullers

TítuloAutorDescarga
Fent GroulleriesJordi Galobart
Descargar repertorio Els Groullers
Xotis MediterraniMontse Casanova
Descargar repertorio Els Groullers

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.
Podría estar interesado en una actuación.
Quiero registrarme en unAplauso.

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.

* Datos Obligatorios