la tour de carol

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Tarragona

Tipos de evento: Fiesta mayor , Festivales

actual independiente

Descripción: Difícil encasellar la seva música degut a la falta de precedents en català. I precisament això, fa que el seu atractiu sigui enorme. Pop-rock emotiu que beu directament de fonts anglosaxones, recordant per moments a grups ...

Precio: Consultar €

Publicado el 11/05/2017 17:46:47 | 175 visitas

Descripción

Difícil encasellar la seva música degut a la falta de precedents en català. I precisament això, fa que el seu atractiu sigui enorme.
Pop-rock emotiu que beu directament de fonts anglosaxones, recordant per moments a grups dels 90 com van ser Jimmy Eat World o bé Mineral i la resta de corrent emo, que tantes fibres va arribar a tocar en el seu moment.
Si a tot això hi sumem unes lletres detallistes i properes, i uns arranjaments pensats per sonar exactament igual que al directe, obtenim una mescla que ens fa viatjar cap a sonoritats d’altres indrets, sense perdre l’essència en cap moment del què està fet a la nostra terra.
El resultat fa que no et puguis deixar de preguntar quan és que es decidiran a fer públic tot el seu treball. I fins que arribi el moment, ens han deleitat amb Dualitat, avançament del que serà el seu primer àlbum.
LA TOUR DE CAROL foto 1

Repertorio de LA TOUR DE CAROL

Dualitat
Artista
La Tour de Carol

Opiniones de LA TOUR DE CAROL

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.